Blandat

Glasbänk

Bänk med screentryckt glas. Hel längd 160cm, höjd 45cm, Sittyta: 80x40 cm, Krukor: 40x40cm.

Kruka i cortenstål

Kruka finns som rund med diameter 48cm och som kvadratisk med måtten 40x40cm. Den kvadratiska passar med sina mått att ställa i en yta belagd med betongplattor.

Både den runda och den kvadratiska går att få i flera höjder. Kontakta mig för exempel och prisuppgifter. Materialet är 3mm cortenstål. Används t ex som avgränsning för mindre odlingsytor. Kanske kryddor vid uteplatsen, eller som ring runt träd.

Bänk i trä och betong

En bänk med mjukt rundad form som ansluter vackert till de flesta miljöer. Går att få i flera utföranden. Höjd 40 cm, Djup 38 cm, Längd 270 cm. Pris (inklusive moms) i detta utförande: 11.875:- Du kan se den i verkligheten och provsitta på SMULTRONSTÄLLET utanför Umeå.

Anna Kristensen
Sörfors 161
905 88 Umeå
Tel 0730 350 352
anna(att)annakristensen.com
Innehar F-skattsedel

Kurser

Kurser inom trädgård eller konst eller både och. Kurser om växter, odling, trädgårds­planering, färg och form. Är ni ett kompisgäng som vill umgås och samtidigt utveckla nya sidor hos er själva. Ring så special­designar vi en dag tillsammans. Kanske bya- eller bostadsrättsföreningen vill arrangera en trevlig och inspirerande kväll om trädgård, eller kanske ni på arbetsplatsen vill ha en studiedag om kompostering och odling. Ring eller maila för att diskutera möjligheter.
Anna Kristensen
tel: 0730 350 352
Konst: www.annakristensen.com
Trädgård: www.annakristensen.se

Anmälan via e-post: anna(att)annakristensen.com
Märk mailet "kurs" och kursens nummer.