Bostadshuset musikanten Vännäsby

Som konstnärlig gestaltning till kvarteret Musikanten har jag valt att skapa ett trädgårdsrum för närvaro och möten, rekreation, återhämtning, glädje och njutning. Formmässigt ansluter trädgårdsrummet till den cirkelformade infarten. En bred gräsremsa skiljer uteplatsen från entréytan. Det ger utrymme för både snöröjning och gräsklippning men ger också en vacker inramning till trädgården.

Det har också varit viktigt att på en så relativt liten plats ändå skapa omväxling över tid. Träden, buskarna och blommorna är valda med tanke på att de ska vara vackra under hela säsongen, ha ett varierat uttryck i färg och form och förändras allteftersom årstiderna växlar.

Det bästa är att vara i god tid! Boka tid för hembesök under hösten så ritar jag under vintern. Då har du planen när snön försvinner i april.

Konstnärlig utformning och gestaltning

Till trädgårdsrummet har jag formgett bänk och ett avgränsande räcke i glas som i färg och form kommer att förstärka rumsligheten.

Anna Kristensen
Sörfors 161
905 88 Umeå
Tel 0730 350 352
anna(att)annakristensen.com
Innehar F-skattsedel

Kurser

Kurser inom trädgård eller konst eller både och. Kurser om växter, odling, trädgårds­planering, färg och form. Är ni ett kompisgäng som vill umgås och samtidigt utveckla nya sidor hos er själva. Ring så special­designar vi en dag tillsammans. Kanske bya- eller bostadsrättsföreningen vill arrangera en trevlig och inspirerande kväll om trädgård, eller kanske ni på arbetsplatsen vill ha en studiedag om kompostering och odling. Ring eller maila för att diskutera möjligheter.
Anna Kristensen
tel: 0730 350 352
Konst: www.annakristensen.com
Trädgård: www.annakristensen.se

Anmälan via e-post: anna(att)annakristensen.com
Märk mailet "kurs" och kursens nummer.